Uavhengig kontroll

Uavhengig kontroll

Uavhengig kontroll innebærer kontroll av utførelsen av våtrommenes fuktsikring og kontroll av klimaskjermens lufttetthet. 

Vi utfører Uavhengig Kontroll av våtrom og trykktesting av bolig etter ISO 9972 NS 13892 kravene.

Videre skal prosjektering av disse områder, samt entreprenørens kvalitetssikringssystem- kontrolleres.

Det utføres en visuell kontroll med kompletterende målinger av slukplassering i våtrom iht. prosjekterte tegninger. Tilknytning mellom membran og sluk kontrolleres. Dokumenter innhentes fra utførende for godkjenning av samspill mellom materialer.

Tetthetskontroll eller trykktesting er enkelt sagt en metode for å måle luftlekkasje gjennom en konstruksjon. I vår bransje handler det om å kartlegge utilsiktet luftvandring gjennom byggets klimaskjerm. Med egnet utstyr og programvare, kan vi måle hvor mye luft konstruksjonen slipper gjennom ved ulike differansetrykk.

Alle nye boliger skal trykk testes før utstedelse av ferdigattest. Det er som regel byggmester/entreprenør som bestiller denne tjenesten som igjen skal dokumenteres i forbindelse med uavhengig kontroll.

Ønsker du å ta en uforpliktende samtale?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle