Trykktesting

Trykktesting

Visste du at varmetap fra boligen sørger for høyere kostnader til oppvarming og går utover økonomien? Spesielt nå som strømmen er dyr er dette et problem. Om du merker at det trekker litt hjemme hos deg, er det på tide å ringe for trykktesting.

Det er viktig med god lufttetthet for et moderne og energieffektivt bygg. For å forsikre oss om at boligen er tett kan vi gjennomføre en trykktest. Med denne testen ser man lekkasjetallet på bygget, og deretter kan man utbedre feil og mangler om det skulle være nødvendig.

Ved å tidlig avdekke dårlig isolerte områder i en bolig kan vi komme potensielt store problemer i forkjøpet. For eksempel risikoen for fukt og kondens. Dette kan føre til utvikling av sopp, mugg og råteskader. Alt det her påvirker inneklimaet ditt, så det er viktig å ha et tett og godt isolert hjem.

Ønsker du å ta en uforpliktende samtale?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle